Behandlingar

Här finner du information om de olika typer av massagbehandlingar vi erbjuder.

Klassisk Massage

Den svenska klassiska massagen är väldigt populär, effektiv och skön. Massören använder olika typer av massagegrepp och tekniker som löser upp stelhet och spänningar i kroppen. Vid regelbunden massage motverkas problem som stelhet, trötthet och smärta i muskler och leder. Massage gör att du blir lugnare, rörligare och smidigare i kroppen samtidigt som det även sker en mental avslappning. Du får ett ökat välbefinnande genom att utsöndringen av hormonerna dopamin, serotonin och oxytocin ökar samtidigt som utsöndringen av stresshormonet kortisol minskar.

Boka tid online

Massageterapi

Ditt första besök börjar med att du som patient får fylla i en hälsodeklaration, som är en viktig del i underlaget för att bedöma hur din terapeut på bästa sätt skall kunna behandla dig. Utifrån hälsodeklarationen för vi sedan en diskussion för att vi skall kunna skräddarsy en behandling efter just din kropp, dina behov och önskemål. Därefter följer en terapeutisk undersökning av hållning, rörelsemönster, eventuella spänningar eller muskelknutor, för att terapeuten skall kunna ge dig bästa möjliga behandling. Efter behandlingen får du tips och råd om ergonomi och träning.

Boka tid online

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en specialanpassad massage för dig som tränar regelbundet. Det spelar ingen roll om du tävlar på elitnivå, löptränar, kör crossfit eller tränar på gym, idrottsmassage är ett bra komplement till din träning som kan förkorta läkningsprocesser och förebygga muskulära skador. Massagen kan även användas för att förbättra återhämtningen i tuffa träningsperioder eller som uppladdning inför en tävling.

Kontakta oss
info@kroppsakademien.se

Tidsbokning

Hitta till oss

Mån – Fre: 10.00 – 19.00
Lör-Sön: Stängt

Stigbergsliden 5
4414 63 Göteborg